Estell Ivy

Estell Ivy néven írok, és tinikorom óta mindig történetek voltak a fejemben. Talán csak így akartam menekülni a csúnya gonosz világ elől és megteremteni a saját valóságomat, de aztán másokat is beinvitáltam, és ha már jól érezték magukat, gondoltam érdemes lenne nem csak a fióknak írni.

Elkötelezett fantasy- és sci-fi-hívő vagyok, mindig is más világokba, idősíkokba, univerzumokba vágytam sárkányok, unikornisok, mágia meg észbontó fizikai törvények közé, és ide igyekszem magammal vinni az olvasóimat is.

Interjúk

Az első novellámnak egy álom volt az alapja, a másodiknál pedig egy általam kitalált, alternatív világban játszódó történetemből vettem a főszereplőket, akik a háttérsztorijuk szerint sokat kalandoztak az űrben fiatalon. Az egyik ilyen kalandjukat fejtettem ki bővebben.

A stílusom változó, szövegtől függ, de szeretem a kicsit durva, néhol meglepő, és semmiképp sem hétköznapi sztorikat. Épp ezért főleg fantasy és sci-fi műfajban írok, de a Csillagtalan kötetben megjelent realista-romantikus novellámnál is szándékosan arra törekedtem, hogy legyen benne valami egyediség, és véletlenül se lehessen klisésnek mondani. A visszajelzések alapján ez sikerült is.

Novellarészletek

A Muselière antológiákhoz készült bemutatkozások

Szólj hozzá

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük