Susannah Skiethen

Romantikus zsánerben írom a történeteimet. A Book Dreams Kiadó szerzője vagyok, és megjelent már novellám a Museliére Alkotói Csoport egyik kötetében is (Csillagtalan antológia: A sors keze). Pár éve úgy döntöttem, megélem az álmom és rálépek az írói útra, méghozzá a Hogyan tovább? című regényemmel. Azóta megjelent három könyvem és több novellám. Mind fordulatos, szerelmes kortárs történetek. Jelenleg a negyedik regényemen dolgozok Közel hozzád címmel, ami az Együtt veled sorozatom befejező része lesz. Nagyon szerencsésnek tartom magam, mert az írás által rengeteg nagyszerű embert megismertem, már ezért megérte belevágnom. Ez az idézet az első regényemből, ami jól leírja, mit érzek az írással kapcsolatban:

„Az írás szabadság és hatalom. Hatalmat ad a kezedbe, ami által megnevettethetsz, de ríkathatsz is. Amivel érzelmeket hozol elő a szívekből, legyenek azok fájdalmasak, örömteliek, szerelmesek, könnyfakasztóak, szomorúak vagy határtalan boldog érzések. A lényeg, hogy mélyről törnek a felszínre, belőled, a lelkedből. Az írás szabadságot ad, ahol a fantáziád szárnyalhat és a végállomás a végtelen.”

Írói
oldal
Olvasói
csoport
*
Instagram
Moly
profil
BD kiadói
profil
Könyvtrailerek
Liberty
Land
Második
esély
Hogyan
tovább?

Interjúk

Tizenévesen nagyon szerettem volna regényt írni, de akkoriban a novellák írásában találtam meg magam, nem kerekedett ki egyik történetem sem regénnyé. Ez volt az én álmom kezdete. Most, jó pár évvel és négy megjelent novellával később elmondhatom, hogy ezeket megírni nagyobb kihívás volt, mint a regényeimet.

Novellarészletek

A Muselière antológiákhoz készült bemutatkozások

Szólj hozzá

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük